MSDN Library for Visual Studio 2008 - ENU

MSDN Library for Visual Studio 2008 - ENU

Безплатно
Developed by Microsoft
Оценка
5.0  (9 гласа)
Вашият глас
Резултат
1.4
Последна версия:
9.0.30729 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Microsoft
Библиотека MSDN е важен източник на информация за разработчици, използващи инструменти на Microsoft®, продукти, технологии и услуги. Тя включва в себе си и справочна документация, примери на код, технически изделия и др. Намерете това, което ви трябва, да преглеждат съдържанието или да се възползват от търсене. За да получите последните новини от уеб сайта на MSDN, изпратена по електронна поща, можете да се запишете на флаш Информационен бюлетин на MSDN.
Има две възможности MSDN библиотека, която ще ви помогне да получите необходимата ви информация:
Версия: управление на версиите позволява лесно да се определи, коя версия на топика (минали, текущи или бета), което четете, и позволява да се премине към други варианти без затруднения тема.
Език: вие ще бъдете автоматично показани на местния език темата. Ако местната версия още не е публикувана, вие ще видите съдържанието на английски език с оборудване, предлагани на местния език.
В Visual Studio библиотека MSDN 2008 г., организирани както следва:
* Visual Studio: представлява пълен набор от инструменти за създаване на настолни и командирите на корпоративни Web-приложения.
* Визуална система, екип студио: - площадка за включване, са интегрирани и разширяем софтуер жизнения цикъл на разработката на софтуер, който помага на отбора, подобряване на взаимодействието и сътрудничеството на целия процес на разработване на софтуер.
* Видео инструкции: ще ви покаже как да се изпълни определена задача по програмиране. Видео съответства на документацията в библиотеката на MSDN и линк към статии, в които те се основават.
* Технически статии: Допълнителна информация, където можете да научите някои неща.
Информацията е актуализирана на: