MSDN Library for Visual Studio 2008 - ENU 9.0

Gratis
Download
Gratis   2 GB

MSDN Library for Visual Studio 2008 - ENU 9.0

Gratis Developed by Microsoft
Din stemme:
Seneste version:
9.0.30729 Se alle
Udvikler:
Freeware
Brugt af 1 person
Download
Gratis   2 GB
Information opdateret:

MSDN Library er en væsentlig kilde til information for udviklere, der bruger Microsoft® værktøjer, produkter, teknologier og tjenester. Det omfatter how-to og dokumentation, kodeeksempler, tekniske artikler, og meget mere. For at finde det indhold, du har brug for, bruge indholdsfortegnelsen eller brug søgefunktionen. For at få den seneste MSDN overskrifter, der sendes til dig via e-mail, kan du tilmelde dig MSDN Flash Nyhedsbrevet.
Der er to MSDN Library funktioner, der vil hjælpe dig med at få de oplysninger, du har brug for:
Udgave: version control giver dig mulighed for nemt at identificere, hvilken version af et emne (tidligere, nuværende, eller beta), du læser, og gør det muligt for dig at flytte til andre versioner af emnet nemt.
Landestandard: du vil automatisk blive vist på lokal-sproget version af et emne. Hvis den lokale version er endnu ikke blevet offentliggjort, du vil se indhold på engelsk med navigation, der tilbydes i det lokale sprog.
Visual Studio 2008 MSDN-Biblioteket er organiseret som følger:
* Visual Studio: er en komplet suite af værktøjer til opbygning af både stationære og team-baseret enterprise Web-applikationer.
* Visual Studio Team System: er en platform for produktivt, integreret, og udvides software development life cycle værktøjer, der hjælper med software teams ved at forbedre kommunikation og samarbejde i hele udviklingsprocessen.
* Video vejledninger: vis hvordan du skal udfylde en bestemt programmering opgave. Videoer, der svarer til den dokumentation, der i MSDN Library, og linke til de artikler, de er baseret på.
* Tekniske Artikler: yderligere oplysninger, hvor du kan lære nogle ting.

Skærmbillede (1)

Kommentarer

5 stars
11
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
0
User

Din stemme: